Sloga Podravska Trgovina Facebook
Rotator-01
Rotator-02
Rotator-03
Rotator-04
Podravska kuponijada

Sloga podravska trgovina - O nama

Sloga podravska trgovina

Sloga podravska trgovina je maloprodajni trgovački lanac roba široke potrošnje pretežito prehrambene, s najvećim brojem prodavaonica u Koprivničko-križevačkoj županiji. Sa svojom mrežom od 71 prodajnih mjesta, smještenih u gradovima Koprivnici i Đurđevcu, te svim općinama i većim naseljima u Koprivničko-križevačkoj županiji zadovoljava svakodnevne potrebe veliko broja stanovništva za osnovnim živežnim namirnicama i ostalim proizvodima neophodnim svakom domaćinstvu.

Podravska trgovinaSvi naši maloprodajni objekti prepoznatljivi su po svojoj uređenosti kako vanjskoj tako i unutrašnjoj, njihova veličina i prodajni asortiman prilagođeni sredini u kojoj posluju i potrošačkim navikama i željama kupaca. Sloga podravska trgovina opremljenošću i ponudom u svojoj maloprodajnoj mreži prati sve trendove u današnjem trgovačkom poslovanju i dostojan je sljednik nekadašnje Sloge, čiji začeci poslovanja i tradicija trgovačke djelatnosti seže u daleku 1947. godinu.

Osim gotovinskog plaćanja kupcima omugućavamo plaćanje debitnim i kreditnim karticama. U našem prodajnom asortimanu zastupljeni su proizvodi svih uglednijih hrvatskih tvrtki, a također i proizvodi manjih poduzetnika koji su kvalitetom i cijenama svojih artikala osigurali zastupljenost na našim policama. Sjedište trgovačkog lanca je u Đurđevcu, u kojem posluju i dva najveća i najreprezentativnija objekta; Robna kuća i robni centar „Tržnica“ Đurđevac.

Osim razgranate maloprodajne mreže, uređenosti i opremljenosti prodavaonica, najveća vrijednost poduzeća su ljudski resursi, odnosno 262 prodavača u prodavaonicama, koji svojim odnosom prema kupcima svakodnevno promiču ime i ugled tvrtke.

Plan antikorupcijskog programa preuzmite ovdje: Plan antikorupcijskog programa.pdf
Sponzorstva i donacije preuzmite ovdje: Sponzorstva i donacije.pdf